Lessons 25 Menu. (22.12.20)

 

Lesson 25 Menu.  (22.12.20)

UNIT 4 NATUONAL CUISINE
1. Ex.7pp.91-92 встановіть відповідність між назвами страв на сторінці 91 та їх описом на сторінці 92. Дану вправу виконайте письмово записавши її переклад в робочий зошит.
2.  Ex.3p.94 письмово заповнити пропуски прикметниками з боксу.20
3. Творче завдання - складіть меню власного ресторану, кафе, дитячого кафе чи піцерії.

restaurant
starters – перші страви, холодні закуски
hot appetizers – гарчі закуски
salads – салати
main courses – основні страви
side dishes – додаткові гарніри
desserts – десерти
snacks – закуски
sauces - соуси
drinks – напої
soft drinks – безалкогольні напої
wine list – винна карта

Немає коментарів:

Дописати коментар